Melk og glutenfrie Coockies
Så enkelt, og så godt!
Disse var Knallgode 🙈😅
Testet 2 runder... en med egg og en uten 🙌 ellers gluten og melkefri 🤗
Men som med all mat, så kan du justere etter det DU måtte ønske ☺️
Digger at du enkelt kan bytte med det du måtte ha i skapet eller det du tåler :))
1 egg byttet med 1 ss knuste linfrø og 1/2 dl vann ~ la det stå å svelle litt før bruk.
Tåler du melk, kan du bruke vanlig smør eller ghee 🙏
𝗢𝗽𝗽𝘀𝗸𝗿𝗶𝗳𝘁𝗲𝗻:
12 små kjeks
60 g smøremyk fra @beritnordstrand
60 g kokosblomstsukker
1 egg (eller 1 ss knust linfrø med 1/2 dl vann)
1 ts kanel
1 klype salt
1/2 ts vaniljepulver
1,5 ts bakepulver
100 g havregryn (små)
40 g bokhvetemel (eller annen meltype)
40 g tranebær
40 g hakkede mandler
Smør, sukker og “egg” sammen, deretter resten av ingrediensene.
Form små kuler og trykk dem lett ned som kjeks. Stek dem på 180 grader i 12-15 min og nyyyyyyt 😋