Glutenfri Granola
Salt/Søt Granola
Denne er den vi lager oftest, en Salt Karamell smak som jeg har lært av fineste Helene Ragnhild :) Gled deg til lukten i huset og smaken.
1 pk kokos
1 dl gresskarkjerner
1 dl solsikkefrø
1 dl sesamfrø
1/2 dl chiafrø
1 dl spiret bokhvete
2 dl mandler (hakket)
2 dl valnøtter (hakket)
2 dl hasselnøtter (hakket)
1/2 dl vann (kan droppes)
1-2 klyper salt
2-3 ss maple sirup (kan byttes med fibersirup)
2 ts kanel
50 g smør
Her kan man ha i det man vil av nøtter og frø :) søtning velger man også selv !!
Rør sammen og spre på 2 bakeplater - stekes i 10 min 160 grader - ha på 50 g smør i terninger - stek på intervaller på 10 min og rør rundt... skru ned siste omgang på 130 grader - så de ikke blir for brune ;)
Avkjøl og ha på glass ❤️ perfekt som 🎁