Fermentert PåskeHummus
Appelsin = Påske
så hvorfor ikke lage en —>
Jeg var på Helsekanalen forrige uke og delte oppskrift på denne herligheten 💛
Denne Hummusen ble sååååå god 🐣 elsker å teste nye ting, og denne gang i påskevaeiant!
Og ja, denne kan gjøres «levende» ved at du fermenterer den... så blir den enda mer næringsrik 🧡😉
Den smaker uansett best etter noen dager, den blir nemlig både rundere og mer intens hvis du skjønne? 😋
3 gulrøtter (kokt i kraft)
1 pk kikerter (øko Rema)
1 pk grønne linser (øko Rema)
1 kinesisk hvitløk
1 appelsin, saften
1/2 sitron, saften
1 dl olivenolje
1/2-1 dl lake fra kikertene
1/2 ts chili
1/2 ts ingefær
1-2 ts ingefær
1 ts spisskummin
1 ss tahini (om du ønsker)
Salt
Kjøres med stavmikser og nytes :)
Ønsker du å fermentere, tilsett litt starter (kombucha, vannkefir eller surkålsaft) og la det stå på kjøkkenbenken med klede i 1-2 dager 🌶🍊
Be-U-Forever
#matglede