Fermentert PåskeHummus

Appelsin = Påske

så hvorfor ikke lage en —>

page0.jpeg

Jeg var på Helsekanalen forrige uke og delte oppskrift på denne herligheten 💛

Denne Hummusen ble sååååå god 🐣 elsker å teste nye ting, og denne gang i påskevaeiant!


Og ja, denne kan gjøres «levende» ved at du fermenterer den... så blir den enda mer næringsrik 🧡😉

Den smaker uansett best etter noen dager, den blir nemlig både rundere og mer intens hvis du skjønne?  😋

3 gulrøtter (kokt i kraft)

1 pk kikerter (øko Rema)

1 pk grønne linser (øko Rema) 

1 kinesisk hvitløk

1 appelsin, saften

1/2 sitron, saften

1 dl olivenolje

1/2-1 dl lake fra kikertene 

1/2 ts chili 

1/2 ts ingefær

1-2 ts ingefær

1 ts spisskummin

1 ss tahini (om du ønsker)

Salt


Kjøres med stavmikser og nytes :)


Ønsker du å fermentere, tilsett litt starter (kombucha, vannkefir eller surkålsaft) og la det stå på kjøkkenbenken med klede i 1-2 dager 🌶🍊



Be-U-Forever 

#matglede